Stockexpo

Bezoek ons op de StocExpo 2024

AVK Industrial Nederland neemt samen met OMV-INDOIL deel aan deze beurs. 15-02-2024

Op 12 en 13 maart vindt in Rotterdam Ahoy het grootste en langstlopende internationale tankstorage and future fuels event plaats om te inspireren, te verbinden en kennis te delen binnen de tankstorage community. AVK Industrial Nederland neemt samen met zusterbedrijf OMV-INDOIL deel aan StockExpo 2024.  

OMV-INDOIL maakt sinds 2021 deel uit van de AVK Group en heeft een sterke staat van dienst in de productie van industriële afsluiters. AVK Industrial en OMV bieden duurzame oplossingen en producten voor de chemische industrie, olie en gas, energie, maritiem en waterbehandeling.

De hoogwaardige hydranten van AVK Industrial Nederland en de high performance afsluiters van OMV zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest kritische omstandigheden in verschillende industriële toepassingen. Robuust ontwerp in combinatie met innovatieve afdichtingssystemen, hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor de meest veeleisende omgeving, de lange garantie en levensduur van de producten en uitstekende after-sales service stellen u in staat om voor verschillende toepassingen oplossingen te bieden.

We kijken ernaar uit u te ontmoeten in onze stand, nummer B20. Registreer nu voor gratis tickets! 

StockExpo

AVK Industrial brands

Over AVK

AVK-merken voor industriële toepassingen

Wij bieden een breed assortiment aan afsluiters. Met in-house R&D, productie- en testfaciliteiten garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktstandaarden overstijgen.